Gaveideér - Toppgaver.no
Forside Finn Gave Nyheter Kontakt
Underholdning
 

Kategorier:


Klær Personlig pleie Pynt Multimedia Innredning Opplevelser

 

 Skolesekker

Når man skal kjøpe en skolesekk, er det viktig at sekken passer både til den som skal bære den og til formålet. Det er jo en vesentlig forskjell mellom en liten gutt på seks år og en stor jente på 16 år, og det er forskjell på om man skal ha kladdebøker og små bøker eller store, tykke bøker i sekken. Samtidig er det viktig at sekken er innstilt så den sitter korrekt og ikke gir ondt i skuldre eller rygg.

skolesekker

Ergonomiske tasker

Et veldig populært merke er Bergans, som er mest kjent for fjellutstyr, men som også produserer skolesekker til elever og studenter i alle aldre. I produksjonen av skolesekker legger de vekt på helse, komfort og funksjonalitet samt flotte og gode materialer. Av andre sekkmerker kan nevnes Bergans, Norrøna, Gresvig, Disney, Oi oi, Helsport, Ringo, Lego, Disney, Troll, Fjellsport, Beckmann, Danå, Didle og Fjällräven.

Blant de unge har skolesekker med egne lommer til mobiltelefon og med vedheng og muligheter for selv å dekorere sin sekk vært populært de seneste år, og det har vært populært med mange forskjellige farger og mønstre. Skolesekker kan man få i bokhandlere, sportsbutikker, veskebutikker og andre steder, og de fås i flere modeller og fargesammensetninger.

Dagens skolesekker bør være ergonomiske og med em topp brukervennlighet. Samtidig praktisk innrettet,
Spesielt Bergans, Norrøna og Helsport utmerker seg ved å lage skolesekker eller bare vesker som er velegnet til skolebruk hva angår ergonomi, innredning, brukervennlighet, stroppenes styrke og sekkens generelle styrke.

Hvert år blir det foretatt tester av skolesekker, både av aviser og tidsskrifter, samt av og til av Forbrukerrådet. Mange sekker på markedet får dårlig karakter, primært fordi de ikke er ergonomiske.

 


 

 


 

Vesker:

Motevesker:

Regler/info: