Hotels.com rabattkod

Hent en unik og eksklusiv Hotels.com rabattkode her på Toppgaver.no, og få en rabatt rundt 10% på din booking av et valgfritt hotell. Du bør heller ikke gå glipp av alle andre aktuelle kampanjer, rabatter og tilbud på hotell som vi presenterer fra Hotels.com som gjør at din hotellbooking blir så billig som mulig.

Du kan selvfølgelig kombinere vår rabattkode med andre tilbud og kampanjer fra Hotels.com og få opptil hele 50% rabatt på din booking. Disse salgene er tidsbegrensede, så sørg for å tidstilpasse dem med koden.

Aktuella rabattkoder till Hotels.com March 2017

Mer info om Hotels.com

Hotels.com rabattkode gir 10% rabatt på hotell via Toppgaver.no

Toppgaver.no har tatt fram en unik Hotels.com rabattkode som gir våre besøkere 10% rabatt på samtlige hotellbookinger. Denne prisreduksjon gjelder bare to uker av måneden, så det gjelder å ha øynene åpne for å kunne ta del i hotellrabatten. Et visst antall hoteller deltar ikke i kampanjen, du finner disse hotellene på en samlet liste. Hent din rabattkode og kombiner den med andre kampanjer, og få opptil halv pris på oppholdet! Kombinasjonen av en rabattkode sammen med hotels.com stadige kampanjer, gjør at det blir veldig vanskelig å finne et billigere hotellrom noe annet sted. Har du booket oppholdet, men ikke flyet enda, kan du alltids ta en titt på våre rabattkoder for SAS som vi tilbyr. Lykkes du med å velge en skikkelig bra periode, får du dessuten uslåelig pris på ditt fly.

Så enkelt aktiverer du din rabattkode på Hotels.com

1. Velg ut et valgfritt hotell som du er interessert i i det enorme utvalget på hotels.com.
2. Fyll ut reisedato som du ønsker oppholdet, og klikk på tilgjengelighet.
3. Nå må du velge om du skal betale direkte eller på hotellet.
4. På neste steg finnes det en rute til høyre der det står " bruk rabattkode "
5. Mat inn din Hotels.com rabattkode som du får av oss i den ruten, og trykk aktiver
6. Nå mottar du den lovede Hotelsrabatten. Vi ønsker deg en god reise

 

Hotels.com rabattkode

 

Opptil 50% rabatt på oppholdet med Hotels.com 72-timerssalg

Har du allerede booket reisen, men enda ikke oppholdet ? Da er du sikkert ikke stresset med å finne et hotellrom akkurat i dag. Med andre ord kan du spare utrolig mye penger om du venter på Hotels.com 72-timerssalg. En gang i måneden selges hotellrom ut til halve prisen. Du finner minst tre hoteller i hver storby verden over med opptil 50% lavere pris. Kombiner dette salget med en av våra Hotels.com rabattkoder som vi presenterer her, og få ytterligere 10% på salget, og totalt opptil 60% rabatt. Dessverre tilbyr ikke Hotels.com pakkereiser, kun opphold, så dersom du er ute etter å booke en pakkereise, dvs. flyg + hotell samtidig, kan du se på våre eksklusive Expedia rabattkoder.

Hotell til laveste pris med stadige kampanjer & tilbud

Hotels.com siden for akkurat deg som leter etter et hotellrom rundt om i hele verden til en så lav og god pris som mulig. Man går stadig ut med kampanjer og tilbud, slik at du får sjansen til å booke ditt hotellrom til en så gunstig pris som mulig. Utover de stadige rabattene, har du alltid en laveste pris-garanti på din booking, hvilket på sin side innebærer at du alltid får tilbake prisforskjellen dersom du mot all formodning skulle finne samme hotellrom til en lavere pris noe annet sted. Er du ute etter hotell i Norge, anbefaler vi i stedet at du tar en titt på våre Scandic hotels rabatter.