Om oss

Om oss

Toppgaver.no er en del av konsernet Kampanjjakt.se, Sveriges fremste rabattside, med tusenvis av rabattkoder, kampanjer og tilbud til Sveriges største nettbutikker. Hver måned hjelper Toppgaver.no hundretusenvis av medlemmer og besøkende til å ta del i de beste og mest aktuelle rabattene på markedet. Her får du tilgang til mer enn tusenvis av merker samlet i over 600 forskjellige nettbutikker. Kampanjjakt.se startet opp i 2009, og Toppgaver.no har raskt vokst til en ledende aktør på det norske markedet for rabattsider. Vår visjon er at våre medlemmer skal spare så mye som mulig når de shopper på nett.

Vår rekkevidde

Toppgaver.no har Norges største og mest effektive e-post database innen rabattbransjen. Hver måned besøker flere hundretusener våre ulike nettsider, og med en Facebook-gruppe når vi også potensielle kunder via sosiale medier.

Våre samarbeidspartnere

Vi arbeider jevnt med å utvide vår nettverk av affiliatepartnere, og per i dag samarbeider vi med over 700 nettbutikker rundt om i Norge og Europa. Dette har gjort Toppgaver til en mektig plattform for å drive med salg og tiltrekke nye kunder til våre partnere. Takket være vår enorme rekkevidde når vi ut til hundretusentalls kjøpevillige kunder, og leverer salg fra nye så vel som gamle kunder til våre partnere. Nedenfor ser du et lite utvalg av de samarbeidspartnerne vi har:

Dukket opp i media

Gjennom de siste årene har Kampanjjakt.se, som Toppgaver.no er en del av, blitt lagt merke til i nasjonale media med mye positiv respons. Vil du komme i kontakt med oss? Send en e-post til foretak@toppgaver.no