Gaveideér - Toppgaver.no
Forside Finn Gave Nyheter Kontakt
Underholdning
 

Kategorier:


Klær Personlig pleie Pynt Multimedia Innredning Opplevelser

 

 Guess Klokker

Guess klokker er symbol for klassisk og stramt design, og det heter seg at man kan være sikker på å tiltrekke seg oppmerksomhet med en Guess klokke rundt håndleddet.

Guess klokker er blant verdens mest populære brands. Kjent for kvaliteten og den trendsettende stilen. Verdensberømte modeller som Brooke Shields, Claudia Schiffer, Naomi Cambell og Paris Hilton har stått i spissen for det velrenommerte firmaet som har vunnet utallige priser for sine fremragende reklamekampanjer.

guess klokker

To varianter af Klokker

Det hele startet med jeans. I 1977 flyttet franskmannen Maurice Marciano til California og åpnet en rekke jeansforretninger. Men Marciano hadde store ambisjoner og i 1984 kom de første Guess klokker på gaten. De etterfølgende år ekspanderte Guess-konsernet voldsomt og det betyr at man i dag kan kjøpe Guess klokker over det meste av kloden. I 2004 feiret Guess 20 år med de suksessrike klokker ved å utgi en special-edition klokke.

Guess klokker fås i to forskjellige varianter: Guess Collection og Guess Watches.

Guess Collection-klokkene er utført i klassisk og tidløst design. Sølv, gull og diamanter pryder de ekstravagante Guess klokker. Ved første øyekast virker klokkene umiddelbart enkle, men bak det enkle ytre gjemmer det seg funksjoner som gjør klokkene brukbare for et moderne og travelt karrieremenneske. Et gedigent Sveitsisk urverk utgjør kjernen i klokkene fra Guess Collection-klokkene, og multifunksjonelle urskiver som ikke bare viser tiden, men også dag, dato og time, gjør klokkene spesielle. Urverket er så gjennomført at Guess yter 10 års garanti på de verdifulle klokker.

Guess klokkene fra watches-kolleksjonen er også klassiske med reimer i stål og lær – men kikker man inn bak glasset i urskiven er watches-kolleksjonens klokker pyntet med for eksempel steiner og, på dameklokkene, hjerter. Watches-kolleksjonen er lekende og eksperimenterende og det har gjort at disse Guess klokker er blant de mest solgte klokker i verden. Klokkene fra denne kolleksjonen kan fås til budsjettvennlige priser – den mest etterspurte klokken, Silver Prism Watch , koster cirka 750 kroner.

 

 


 

 


 

Klokker:

Merkeklokker:

Regler/info:

--------------------
Web:
Guess Homepage
--------------------

Adresse:
Neal Street 2
Covent Garden
London
UK
--------------------